Cholesfytol NG

Accueil/Cholesfytol NG

Cholesfytol® NG

De innovatie voor uw cholesterol!

 

Om gezond te blijven is het belangrijk om het cholesterolgehalte te beheersen evenals het gehalte aan slechte cholesterol (LDL). Anderzijds is het ook noodzakelijk om de oxidatie van cholesterol te verminderen.

 

Cholesfytol NG helpt om het vetmetabolisme onder controle te houden (cholesterol en triglyceriden).

GEBRUIKSAANWIJZING

picto-cholesfytol-2014

Volwassenen vanaf 18 jaar: 2 tabletten, eenmaal ‘s avonds

WERKINGSMECHANISME

Het amla droogextract werkt via verschillende werkingsmechanismen. Het vermogen om de leverreceptoren te verhogen speelt een rol in de stofwisseling van LDL-cholesterol.
Het droogextract van walnootblad, rijk aan polyfenolen en in het bijzonder aan tannines, helpt de vetstofwisseling te controleren (cholesterol en triglyceriden), in combinatie met een evenwichtige voeding.
Het droogextract van olijfvrucht bevat hydroxytyrosol, één van de krachtigste antioxidanten en radicaalvangers in de natuur. Hydroxytyrosol helpt de oxidatie van LDL-cholesterol (slechte cholesterol) te veminderen en dus zijn hechting aan de vaatwanden. De olijfvrucht helpt voor het behoud van een normale bloeddruk.
De rode gist rijst (rijst gefermenteerd met de gist Monascus purpureus) bevat monakoline K onder een direct werkzame vorm voor ons organisme. De bereidingswijze garandeert een optimale werking voor de beheersing van de “slechte” cholesterol spiegels.

VOORZORGEN:
  • Niet geschikt voor personen ouder dan zeventig jaar; personen met lever-, nier of spieraandoeningen; personen die geneesmiddelen nemen die aanleiding kunnen geven tot interacties (bijv.: cholesterolverlagende geneesmiddelen) en personen die overgevoelig zijn voor statines.
  • Buiten bereik van jonge kinderen houden.
  • De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
  • Mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.

croix-pharmacie-fr
Cholesfytol NG bestaat in :

  • Dozen van 56 tabletten (CNK: 4227-484)
  • Dozen van 112 tabletten (CNK: 4227-492)