Wok van rundvlees en groenten met cashewnoten
4 personen • Voorbereiding: 20 min • Koken: 30 min
Ingrediënten
- 1 broccoli
- 1 wortel
- 1 rode paprika
- 1 gele paprika
- 1 ui
- 250 g champignons
- 100 g cashewnoten
- 200 g rundsvlees in dunne reepjes gesneden
- 1 klontje dieetmargarine
- olijfolie
Voorbereiding
- Schil de wortel en snijd ze in julienne .
- Verdeel de broccoli in kleine stukken van gelijke grootte.
- Verwijder de zaadjes en snijd de paprika in dunne reepjes .
- Maak de champignons schoon en hak ze fijn .
- Schil de ui en snij hem in kleine stukjes .
- In een pan met gezouten kokend water, de broccoli , wortel en paprika gedurende 5 minuten koken, daarna goed laten uitlekken . Ze moeten knapperig blijven.
- Verwarm de margarine en olie in een wok op middelhoog vuur en laat het vlees gedurende 2 minuten bruinen. Voeg de groenten en cashewnoten toe en bak ze 15 minuten , af en toe roeren.
- Serveer onmiddellijk .